Arhiva za May, 2009

Fotografije sa karnevala teatra “MIMART”

May 25, 2009 - 5:26 pm Nema komentara

Pogletajte fotografije sa karnevala koji je Teatar “MIMART” uz saradnji sa Belef centrom organizovao u ulici Kneza Miloša, 16. aprila, uz skromnu pomoć CIRKUSFERE !

Fotografije »

Bookmark and Share

Predavanje – 30 godina novog cirkusa u Francuskoj

May 18, 2009 - 7:28 am Nema komentara

Petak 29. maj 2009. u 19 sati, Kulturni centar REX, Jevrejska 16

Predavanje Žan Fransoa Margerena , generalnog direktora Nacionalnog centra za cirkuske umetnosti (CNAC) održaće se u Kulturnom centru REX . Predavanje će biti održano na francuskom jeziku uz simultani prevod.
(more…)

Bookmark and Share

Završna radionica sa Romskom decom

May 18, 2009 - 7:06 am Nema komentara

Završna radionica je održana 26. Aprila u Kulturnom centru REX u saradnji sa Grupom 484.

Naši mali hiperaktivni drugari sa Karaburme  jedva su dočekali svojih pet minuta. Na sceni su pokazali svoje umeće žongliranja. Tokom pet vikend radionica oni su vredno učili žongliranje različitim rekvizitima i osnove akrobatike. Sve nas je oduševila četvorogodišnja Ajša sa svojom tačkom vrtenja na glavi! Na žalost, mi to nismo uspeli da naučimo od nje.

Pogledajte fotografije »

Bookmark and Share

DAN TRAMPE – Ada Ciganlija

May 18, 2009 - 6:51 am Nema komentara

Dan Trampe

JUNGLE TRIBE je organizator ove fenomenalne akcije koja se održala na Adi Ciganliji 25 Aprila. Slobodna razmena stvari kao reakcija na svetsku ekonomsku krizu. Tokom trampe, kapueristi, plesna škola i CIRKUSFERA su držali otvorene radionice za sve zainteresovane koji su prisustvovali akciji, a bogami i za slučajne prolaznike.  Građanska inicijativa je održale tribinu o upotrebi  javnih prostora, a prikupljane su i donacije za decu iz Zvečanske.

Još fotografija sa ovog događaja »

Bookmark and Share